• +32 474 74 99 69
  • Enkel op afspraak

Abonnementen

Select a Plan To Proceed

Populair
Brons Hosting
Ideaal voor een starter of meer...
€ 99,00
/ 1 year

Voorzien van een keur aan essentiële kenmerken voldoet dit Shared Hosting-pakket ruimschoots voor alle ondernemers of particulieren die met een kleine tot middelgrote website willen aanvangen.

Populair
Zilver Hosting
Wanneer u uitgroeit tot meer...
€ 209,00
/ 1 year

Als u nood hebt aan meer middelen of premium functies als aanvulling op de essentiële elementen die wij aanbieden bij het Brons Hosting pakket dan raden wij u dit abonnement aan. Dit pakket is ontworpen om websites van gemiddelde grootte tegemoet te komen. Het is tevens ook mogelijk om meerdere sites te huisvesten met dit pakket.

 
U kan hier meerdere domeinnamen koppelen aan deze hosting en dus meerdere sites huisvesten en u beschikt over 20Gb webruimte.
 
Om onze klanten te vrijwaren van gebruikers die alle resources van de server opgebruiken, wordt iedereen beperkt in CPU-time en Executions.  Indien u dit pakket ontgroeit is er de mogelijkheid om over te stappen naar zilveren of gouden hosting, waarbij rekening wordt gehouden met het reeds betaalde bedrag van uw Brons Hosting.  Het Zilver Hosting abonnement verschaft u genoeg om tot +/- 25.000 bezoekjes per maand af te handelen
 
Kortom, dit product is ideaal voor net dat ietsje meer en nog is het mogelijk om uit te breiden later, indien nodig.

Het beheer door Vaconi IT is inbegrepen in de prijs.  Weergegeven prijs is exclusief BTW.

Meer info vindt u op onze dienstenpagina.

Populair
Goud Hosting
Voor de ultieme website...
€ 349,00
/ 1 year

Als u een echt zwaar bezochte of resource-intensieve website nodig hebt, dan is dit uw pakket. Gehuisvest op servers waar minder gebruikers per resource aanwezig zijn, bent u zeker dat uw site vlot blijft functioneren.

Bovendien, dit pakket is ideaal voor middelgrote e-commerce websites, want het is geschikt voor een veel grotere productlijn en omvat ook server PCI compliance!

Dit abonnement kan +/- 100.000 bezoekjes per maand aan en biedt 30Gb aan webruimte.

Het beheer door Vaconi IT is inbegrepen in de prijs.  Weergegeven prijs is exclusief BTW.

Meer info vindt u onze dienstenpagina.

Cc TLD Domeinnaam
.be, .nl, .fr, ...
€ 15,00
/ 1 year

De afkorting ccTLD staat voor het Engelse country code top-level domain.  Voorbeelden zijn .be, .nl, .lu, enz...

GTLD Domeinnaam
.com, .net, .org, ...
€ 15,00
/ 1 year

Een generiek topleveldomein (Engels: Generic Top Level Domain) (gTLD) is een topleveldomein (TLD) dat niet aan een bepaald land toebehoort (geen Country-Code Top-Level Domain) en gehandhaafd wordt door de Internet Assigned Numbers Authority (IANA) voor gebruik in het Domain Name System van het Internet. Een topleveldomein is het laatste label van een volledig gekwalificeerde domeinnaam. Ze worden generieke topleveldomeinen genoemd vanwege historische redenen; oorspronkelijk werden ze gebruikt voor internationale websites die niet landelijk gebaseerd zijn.

In ons aanbod:

  • .com
  • .net
  • .org
  • .biz
  • .info
  • ...

 

Script Hosting
Uw script op onze server
€ 50,00
/ 1 year

Specifieke hosting van een script op onze server zonder noodzaak van een domeinnaam.

 
Populair
WaaS KMO CMS
Middelgrote website met dynamische inhoud
€ 720,00
/ 1 year

Waas of Website as a service is een jaarlijks abonnement waarbij u maandelijks een klein bedrag betaalt als huurprijs.  De KMO CMS versie van dit abonnement is uitgerust met een middelgrote Joomla! CMS-website.  Bovendien zijn een keur aan diensten automatisch inbegrepen.

Dit abonnement kan ook uitgebreid worden met extensies.

Meer info vindt u op https://vaconi.com/diensten/website-as-a-service.

JRealtime Analytics
Statistieken voor uw site
€ 49,00
/ 1 year

JRealtime analytics zorgt voor het vergaren en bijhouden van gebruikerstatistieken voor uw website net zoals het meer bekende Google Analytics dat doet.

Unable to load tooltip content.

Navigatie

Portfolio