• +32 474 74 99 69
  • Enkel op afspraak

Onze blog

Nieuws, tips en trucs en alles wat u niet mag missen...

Herinnering: gratis ondersteuning enkel via tickets

Herinnering: gratis support enkel via ticketsysteem

Graag herinneren wij er iedereen aan dat gratis ondersteuning enkel via ons ticketsysteem wordt geleverd.  Wij zullen vanaf nu er strenger op toezien dat alle (aan)vragen die niet via dit ticketsysteem arriveren, aangerekend zullen worden.  Dit blijkt noodzakelijk te zijn aangezien veel van onze klanten nog steeds op een andere manier hulp vragen.  En dat wordt stilaan niet meer te overzien en kan leiden tot kwalijke gevolgen...

Gratis support, een must!

Vaconi IT is trots gratis ondersteuning aan te bieden onze klanten en wij gaan dat uiteraard blijven doen.  Het moet mogelijk zijn om op alle tijdstippen van de dag uw probleem te melden en hulp te vragen bij het oplossen hiervan.  Maar eerder wel dan niet, houdt men zich niet aan de hiervoor noodzakelijke afspraken.  Ter herinnering hiervan overlopen we nogmaals waaraan aanvragen moeten voldoen om te kunnen genieten van gratis ondersteuning:

  • u hebt een vraag over het gebruik van uw website bij ons ontwikkeld / samengesteld OF;
  • u vindt een fout binnen de 8 dagen na gebruiksklare oplevering (acceptatieperiode) OF;
  • u hebt last van een ernstige fout (bug) die niet het gevolg is van uw acties op de site OF;

EN

In alle andere gevallen is ondersteuning niet gratis en wordt het gangbare tarief * aangerekend.

Steeds meer support nodig...

Tot voor kort beschikten wij over een selectief groepje van klanten.  Het was dus vrij eenvoudig om een sms'je, e-mail of telefoon te beantwoorden.  De aantallen van deze oproepen bleven eerder beperkt.  Maar stilaan komt hier verandering in en wij voelen dat.  Naarmate ons klantenbestand uitgroeit, zijn ook de oproepen tot ondersteuning op dezelfde manier aan het stijgen in aantal.  Dit legt een grote(re) druk op onze mogelijkheid om deze oproepen correct en vooral efficiënt te verwerken.

Het valt daarbij ook op dat het merendeel van de vragen tot hulp arriveren via een alternatieve manier.  Deze week hebben wij telefoons, e-mails, sms'jes ontvangen met verschillende aanvragen tot ondersteuning.  Omdat er out-of-office gewerkt werd was het verwerken hiervan een waar huzarenstukje.  Via ons trouble ticketsysteem had alles veel eenvoudiger verwerkt kunnen worden.

Ook hier strenger optreden vanaf nu

Net zoals wij strenger moeten optreden bij het verwerken van de (laattijdige) betalingen, zullen wij ons vanaf nu ook houden aan de bovenstaande afspraken.  Ondersteuning blijft dus gratis voor iedereen, maar enkel wanneer u zich aan de daartoe opgelegde voorwaarden houdt.  En dit om alle van onze klanten diezelfde dienst op een kwalitatieve manier te kunnen verlenen.  Wenst u ons op een andere manier te contacteren, kan dat uiteraard, maar u zal aangerekend worden voor de tijd die wij hieraan spenderen.

Hoe gratis support aanvragen?

Voor diegenen die niet weten hoe zij gratis support moeten aanvragen...  

  1. Log in op www.vaconi.com
  2. Maak een nieuw trouble ticket aan
  3. Wacht op de oplossing die zal arriveren in de vorm van een e-mail

Meer info nodig? Bekijk onze FAQ-artikels:

Hoe ondersteuning vragen via een trouble ticket?

Hoe je eigen gebruikersnaam achterhalen om in te loggen?

Hoe je (vergeten) wachtwoord aanpassen?

* het gangbare tarief is op het moment van dit schrijven 30 EUR / uur excl. BTW

Populairste berichten

Twitter-feed

Navigatie

Portfolio