• +32 474 74 99 69
  • Enkel op afspraak

Diensten

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Webontwikkeling

Het ontwikkelen en samenstellen van websites is onze belangrijkste activiteit. Hebt u nood aan een persoonlijke blog, online visitekaartje tot een e-commerce site of een custom-made script? Kom langs en bekijk ons aanbod of vraag een vrijblijvende offerte!

Hosting

Beschikt u nog niet over hosting? Geen nood. Wij helpen u bij de keuze van een goede host en regelen alles voor u van de registratie van een domeinnaam tot het beveiligen van uw site met SSL-encryptie, het opzetten van CRON-jobs en nog veel meer!

Ondersteuning

Support nodig nadat uw site online staat? Wij stellen u in staat om snel gehoor te vinden bij eventuele problemen op de manier die u het beste vindt. Wij zorgen dat alles netjes wordt bijgehouden voor een eventuele referentie naderhand.

Onderhoud

Installeren van updates en de verificatie ervan, het nemen van backups en andere handelingen om uw website in uitstekende conditie te houden zijn tijdrovend. Besteed het uit en laat het over aan een specialist. U zal merken dat u er terzelfdertijd ook mee bespaart!

Extensies

Vaak zijn er specifieke wensen qua functionaliteit aanwezig.  Gelukkig zijn er letterlijk duizenden ontwikkelaars die extensies aanbieden voor ons favoriet CMS en is het meestal niet ver zoeken om aan uw wensen te voldoen.

Website as a Service

Bent u op zoek naar een formule waarbij u niet meteen veel hoeft te investeren, maar wenst u toch wat verder te gaan dan doe-het-zelf projecten zoals Wix of Jimdo?  Bekijk dan dit aanbod eens van naderbij.

Navigatie

Portfolio