• +32 474 74 99 69
  • Enkel op afspraak

Extensies

Bijkomende functionaliteit voor uw site...

Extensies


Extensies zijn uitbreidingen van het Joomla! CMS die u toelaten om meer functionaliteit toe te voegen aan uw website.  Denk hierbij aan een facturatie, backups, een tool om formulieren aan te maken, een complete webshop, enz...  Er zijn letterlijk duizenden extensies die meer functies aanbieden.

Deze extensies zijn soms gratis maar vaak ook via een abonnementsformule aangeboden.  Wij rekenen deze kost door aan onze klanten wanneer zij langer dan één jaar wensen te genieten van updates voor deze extensies.

Gratis extensies

 
Waar mogelijk werken wij met gratis extensies om uw doel te bereiken.  Deze extensies worden echter alleen gebruikt wanneer zijn voldoen aan bepaalde vereisten qua beveiliging en functionaliteit. Updates van deze extensies zijn dan ook gratis te downloaden en te installeren.

Een voorbeeld hiervan is RokGallery, een fotogalerij die u toelaat om snel en georganiseerd foto's toe te voegen een weer te geven op uw website.  Maar een heleboel andere extensies zijn beschikbaar in de Joomla! Extension Directory.

Betalende extensies

De beste extensies zijn helaas vaak beschikbaar via een abonnement.  Wenst u ondersteuning en/of updates hiervan dan moeten wij (meestal) jaarlijks uw abonnement verlengen.

Vaconi IT rekent echter enkel de kostprijs van deze extensies door.  Klanten betalen geen eurocent extra.  Bovendien zijn deze extensies inbegrepen in de gratis ondersteuning die wij aanbieden.  Wij leggen u kosteloos uit hoe u deze, soms ingewikkelde, extensies moet gebruiken.

U bent ook nooit verplicht om een dergelijk abonnement aan te gaan.  Na de installatie en configuratie van deze extensies blijven deze werken, ook zonder abonnement.  Het dient gezegd te worden dat updates van deze extensies niet zelden ook beveiligingsupdates zijn en het dus aanbevolen wordt om deze updates te installeren.

Aangeboden Extensies

Onderstaande extensies worden door Vaconi IT aangeboden.  Deze lijst is niet limitatief en kan worden uitgebreid.  Wenst u een bepaalde extensie toe te voegen aan uw site? Vraag er ons naar!

Wenst u een compleet overzicht van alle extensies voor ons CMS?  Bekijk de Joomla! Extension Directory.

Wenst u een betalende extensie toe te voegen?  Bekijk de complete lijst van aangeboden extensies.

* Voor gratis extensies reken wij voor de installatie die doorgaat na de levering van uw site een éénmalige kost aan van 10 EUR per extensie.
** Prijzen excl. BTW en kunnen variëren in functie van aanbieder van deze extensies

Gerelateerde diensten

Ook voor onderstaande diensten kan u bij ons terecht...
 

Webontwikkeling

Uw eigen site

Hosting

Uw site op het internet

Ondersteuning

Een oplossing nabij

Onderhoud

Altijd in prima conditie

Website as a Service

Huur uw site

Hebt u meer informatie nodig?

Navigatie

Portfolio