• +32 474 74 99 69
  • Enkel op afspraak

Webontwikkeling

Van concept tot realisatie

Webontwikkeling

Onze primaire dienst is het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites.  U vertelt ons wat uw ideale site inhoudt en wij verduidelijken wat de mogelijkheden zijn om dit te realiseren.

Hebt u een site alleen nodig voor het weergeven van informatie of wenst u later zelf informatie toe te kunnen voegen?  Wij creëren uw website op maat afhankelijk van de doelstellingen van de site.

Elk project is verschillend en wordt op maat gemaakt.  Onderstaande elementen zijn mogelijk tijdens de ontwikkeling van uw site.

Meer weten over de kostprijs van een nieuwe website?

Responsive design

Al onze sites krijgen een zogenaamde responsive design, een samengaan van technieken waarbij uw website altijd mooi presenteert op elk toestel, groot of klein.

Zo volstaat elk van onze websites aan de mobiele vereisten van vandaag.

CMS of niet?

U wordt geholpen bij de moeilijke keuze voor een degelijk platform. Kiest u voor een CMS (Content Management System) dat toelaat om op eenvoudige wijze informatie te beheren. Dan raden wij u Joomla! aan.

Is er geen nood aan wijzigingen en dient de website steeds dezelfde inhoud weer te geven aan uw bezoekers. Dan is een CMS te veel van het goede en kan een eenvoudige site op basis van een moderne template soelaas bieden.

Content Creation


Een website is nergens zonder een duidelijke inhoud die er bovendien ook best professioneel en leuk uitziet.  Van het opstellen van teksten tot het nemen van uitstekende foto's en het toevoegen van video's, dit alles behoort tot de mogelijkheden van de website van vandaag.

Beschikt u over deze elementen?  Prima, wij voegen deze waar nodig toe aan uw site.  Beschikt u er niet over?  Geen probleem, wij creëren de nodige content aangepast en gekoppeld aan de andere elementen van uw website.

Search Engine Optimization


Zoekmachine-optimalisatie is het geheel aan activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google, Bing, enz...

Dit proces bestaat uit verschillende onderdelen die er voor zorgen dat uw site sneller dan anderen als resultaat gepresenteerd wordt bij het zoeken naar bepaalde trefwoorden.

E-marketing


Een website hebben is niet genoeg!  Je moet ook nog bezoekers weten te lokken en dat kan je op verschillende manieren doen.

Sociale media spelen daarin een steeds grotere rol.  Een Facebook pagina opzetten of een Twitter-account openen is niet moeilijk en je kan er een heleboel personen mee bereiken.  Je eigen site koppelen aan deze accounts is vaak iets complexer.  Ook een nieuwsbrief kan een oplossing betekenen om je klanten snel en correct te informeren en ze meer aan je site te koppelen.

Via Google Analytics of eigen statistieken leer je tenslotte hoe je bezoekers je site ontdekken en ervaren en kan je daar op inspelen.

E-commerce


E-commerce is al een tijd bezig aan een stevige opmars en vanzelfsprekend gaan we hier ook aan de slag.  Een CMS maakt het mogelijk een webshop te openen en/of uw betalingen via het internet uit te voeren.

Of wenst u uw facturatie en offertes te integreren zodat u minder tijd hoeft te besteden aan facturatie?  Ook dat en andere oplossingen zijn beschikbaar voor u website.

Een online component wordt zelf voor kleinere ondernemingen meer en meer noodzakelijk.

Gerelateerde diensten

Ook voor onderstaande diensten kan u bij ons terecht...
 

Hosting

Uw site op het internet

Ondersteuning

Een oplossing nabij

Onderhoud

Altijd in prima conditie

Extensies

Extra functionaliteit

Website as a Service

Huur uw site

Hebt u meer informatie nodig?

Navigatie

Portfolio