• +32 474 74 99 69
  • Enkel op afspraak

Portfolio

Bekijk onze eerdere realisaties...

Climaxx Rental

Climaxx Rental

Climaxx Rental is een relatief jong maar dynamisch bedrijf dat zich richt op de verhuur van diverse feestmaterialen.

Zij zijn enkele jaren geleden begonnen met verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor feesten en fuiven wat tot op heden nog steeds een deel van de onderneming is. Omdat niet ieder feest of fuif hetzelfde is beschikken ze over diverse professionele toestellen en materialen aangepast voor verschillende toepassingen en naar ieders budget. Naast “kleine” discobars voor verjaardags-, familie-, trouw-, en andere feesten bieden zij ook totaaloplossingen voor fuiven evenementen op het gebied van licht, geluid, special effects, elektriciteitsvoorziening,…

Door goede contacten en samenwerkingen met collega’s in de branche kunnen ze u steeds aan de juiste materialen helpen geschikt voor uw toepassing en eisen. Een groot voordeel van deze totaaloplossingen is dat zij het centrale aanspreekpunt vormen en zij ook alles tot in de puntjes regelen zodat u zelf geen zorgen hebt en u volledig kunt concentreren op het echte feest.

Naast deze tak van het bedrijf zijn ze in hoofdzaak bezig met verhuur van springkastelen. Op vraag van enkele klanten hebben ze een paar jaar geleden een eerste springkasteel aangekocht als kleine test en algauw vervoegden diverse springkastelen het verhuurgamma. Anno 2016 hebben ze een gamma van een 20-tal springkastelen van klein tot groot.


Terug naar overzicht...

Datum

15 januari 2016

Categoriën

Webontwikkeling, Hosting, E-marketing, Content Creation

Navigatie

Portfolio