• +32 474 74 99 69
  • Enkel op afspraak

Portfolio

Bekijk onze eerdere realisaties...

Orde der Stalhouders

Orde der Stalhouders

De Orde der Stalhouders is een vereniging die in 2014 werd opgericht bestaande uit mensen uit Sint-Gillis, afkomstig van Sint-Gillis of die via het verenigingsleven een hechte band hebben met Sint-Gillis.

De vzw Orde der Stalhouders werd opgericht met als belangrijkste doel het zogenaamde ‘Peird van den Halt’ of ‘Het Ros Beiaard van Sint-Gillis’ nieuw leven in te blazen. De De Orde der Stalhouders zal in de eerste plaats het Peird restaureren.

In een later stadium wil de De Orde der Stalhouders ook een poging doen om andere, ondertussen verloren gegane of verwaterde, tradities van Sint-Gillis te laten heropleven.

De Orde der Stalhouders hoopt in de toekomst als sociaal-culturele vereniging deel te gaan uitmaken van het DNA van Sint-Gillis.

De vereniging worden die Sint-Gillis in al zijn façetten zal promoten, het sociale leven in de gemeente zal pogen mee aan te zwengelen en hoopt er mee voor te zorgen dat Sint-Gillis opnieuw een eigen identiteit krijgt waar de inwoners fier op kunnen zijn.

 


Terug naar overzicht...

Datum

09 februari 2017

Categoriën

Webontwikkeling, Hosting

Navigatie

Portfolio